Press "Enter" to skip to content

Вложете во вашата иднина со нов станбен кредит и депозит со најповолни каматни стапки до крајот на годината

За  потребите на своите клиенти, Стопанска банка а.д. Битола лансираше две атрактивни понуди со поволни услови до крајот на оваа година.

Замислете го вашиот идеален дом – простор каде што вашите соништа и сеќавања се создаваат. Со новиот станбен кредит од Стопанска банка а.д Битола, овој сон може да стане реалност побрзо и полесно од што сте замислиле. Во време на зголемена несигурност и растечки тренд на каматните стапки ова е одлична можност за нов дом со фиксна каматна стапка 3,30%  до 5 години или 3,70% до 10 години.Искористете ги поволните каматни стапки и максимизирајте ги вашите заштеди со вториот производ кој го нуди банката. Депозит на 14 месеци со минимален влог од 600.000 денари и со одлична каматна стапка од 3,30%. Промотивните  услови за двата производи  важат до 31.12.2024, а за повеќе информации посетете ги следните линкови

Станбен кредит со фиксна каматна стапка – Македонски (stbbt.mk)

Депозит на 14 месеци – Македонски (stbbt.mk)

или било која филијала на Стопанска банка а.д Битола