Press "Enter" to skip to content

Денес вонредна седница на Советот на Оптштина Битола со една точка на дневен ред, се расправа за ланските штети од поплавите во Битола

За денес е закажана уште една вонредна седница на Советот на Општина Битола, која е побарана од страна на Комисијата за проценка на штети на Општина Битола. 

На дневниот ред има една точка, а тоа е заклучок за усвојување на извештајот од Комисијата за проценка на штети од елементарни непогоди од невремето 5 јули и 6 јули 2023 година.

More from ВестиMore posts in Вести »