Press "Enter" to skip to content

Летна брендирана “second hand“ роба во “Multi brand’s“ бутик

-“Трифт“ шоповите (thrift shop) се многу популарни насекаде, бидејќи нудат брендирана роба по многу ниски цени. Особено младите ги сакаат трифтовите, бидејќи и фенси е да се облекуваш во трифт како што велат. Еве и во Битола се трудиме “Multi brand’s“ бутикот да биде снабден со многу квалитетна  Брендирана “second hand“ роба, порачуваат од “Multi brand’s“ бутик и додаваат:

-Ќе кажеме само дека голем дел од робата е нова или скоро нова, а цените се прилагодни за да може секој да купи брендирани парчиња по неколку пати пониски цени.

“Multi brand’s“ бутик e еден вид thrift shop кое означува дека на едно место ќе може да се најде оригинална “second hand“.

“Multi brand’s“ се наоѓа на улица “Рузвелтова“ бр. 10 над “Пионерски дом“ до фризерско студио “Кики“.