Press "Enter" to skip to content

Општина Битола ја соопшти програмата за 16. издание на “Бит фест“ кој започнува денес

Програмските содржини 16 издание на Битолското културно лето „БИТ ФЕСТ“ претставуваат поврзување на традиционалните настани во градот, поддржани од општината, како и културно – уметнички и музички содржини и настани, кои ќе се реализираат од страна на културните соработници на Општина Битола.“Бит-фест“ започнува денес, на нова локација, во нов амбиент, со спектакуларен настан и големи музички ѕвезди, на незаборавна “Симфонија на ѕвездите“ на Стадионoт “Петар Милошевски“.

More from КултураMore posts in Култура »