Press "Enter" to skip to content

“ГТ слаткарници“ – сладолед за вистинско уживање!

Сладолед, мало слатко задовоство, вистинско уживање во жешките летни денови. Во очекување на летната сезона, од слаткарниците “ГТ“ на Широк Сокак велат:-Кога сакате да ја уживате во сладоледот, дојдете во слаткарниците “ГТ“ на Широк Сокак “ кој се наоѓаат на Камен Мост и наспроти “Веро“.

Многу вкусови на слаткиот ладен десерт, повеќе од 15 видови вкус.Пробајте ги новите вкусови сладолед: страчатела, бајадера, сникерс, неро, портокал, чери манија, ванила и уште многу други.Сладолед без глутен и посен.

Различни вкусови, но исто уживање.Покрај сладолед и други слатки задоволства слатки, торти, десерти.

Во слаткарниците “ГТ“ ќе му се радувате и на вкусниот мирис на кафе со италијански шмек.

Слаткарници “ГТ“ на Широк Сокак, на Камен мост и кај “Веро“, место со најдобриот и највкусен сладолед.