Press "Enter" to skip to content

Совети за полагање на појаси во реално аикидо – yellow belt (видео)

Ѓуро Илиќ од Битола основач на будо-центарот од Битола, џудо мајстор 7 Дан, аикидо мајстор 8 Дан и 8 Дан за џиу џицу, преку кратко виео  ќе покаже како да подготвите и што да тренирате за полагање на појаси.

Овој пат преку видео ќе ви прикажеме дел од вежбите за појагање “Yout“ програма за појаси за деца  yellow belt појас.