Press "Enter" to skip to content

“Planet Fitness“ нов фитнес центар во Битола

“Planet Fitness“ нов фитнес центар во Битола. Нова енергија каде што ќе можете да вежбате, да се рекреирате и мотивирате…

 
Место за дружење и пред се фитнес кои ќе ги задоволи сите ваши потреби.