Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Некатегоризирано”

Денес е празник на големите господови лекари, Светите врачи Кузман и Дамјан

Именден празнуваат: Кузман, Кузе, Дамјан, Даме, Дамјана, Кузмана… На иконата светите врачи Кузман и Дамјан секогаш се претставени заедно со крстови во рацете или, со кутивче…

.

.

.

.

.

.

.

.

Mission News Theme by Compete Themes.