Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Соопшение на КЈП “Водовод“ – Битола – за заостанати долгови

Ве известуваме  дека во периодот од 09.05.2018 година до 31.05.2018 година, нa корисниците на услугите на ЈКП „Водовод“ , Битола кои имаат заостанат долг за…