Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

“Центар бар“ (“Center – Lounge & Fresh bar“) првиот локал за здрава храна во Битола

Деновиве во Битола на свечен начин беше отворен првиот локал за здрава храна, “Центар бар“ (Center – Lounge & Fresh bar) кој се наоѓа во…