Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Хотел – ресторан “Капри“ со осмомартовска понуда

Реномираниот угостителски објект хотел-ресторан “Капри“ на битолчанки им понуди осмомартовска понуда во пресрет на меѓународниот ден на жената. Хотел-ресторан “Капри“ нуди вечерни забави кои ќе…