Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Комерција”

Кафе “Портал 2“ на Широк сокак, со нова урбана опрема влегува во новата летна сезона (фото)

Битолчани кои се љубители на кафе дружењето на Широк Сокак се пријатно изненадени од новиот урбан изглед на кафулето “Портал 2“ кој се наоѓа во…