Press "Enter" to skip to content

Posts published in “KROSCHU”

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА Бт ДООЕЛ: Оператор во производство

Отворени работни позиции во КШМК-Бт ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО ПРОСЕЧНА ПЛАТА 18.000МКД-22.000МКД +БОНУСИ+ХРАНА+ПРЕВОЗ+К15 Припаѓа во Одделот за производство. Одговара пред Водачот на група на производна линија. Работните…