Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Божикен и новогодишен концерт во организација на Македонско-хрватско друштво

Македонско-хрватското друштво и хрватскиот културен центар „Марко Марулиќ” во соработка со Центарот за култура во Битола, организираат Божиќен и новогодишен концерт, со настап на вокалната…