Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Марко “GP“ и тинејџерите од “Fanta Македонија“ на “мeet up“ средба во Битола со 2.000 свои фанови (фотогалерија)

Најпопуларниот “You tuber“ во Македонија, Марко “GP“, предизвика најголемо внимание и еуфорија меѓу своите фанови деца и тинејџери кои во голем број го пречекаа  во…