Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Перица Поповски ја промовираше книгата, Воздухопловни радио управувани модели

Деновиве во кафулето “Аеро“ беше промовирана книгата, Воздухопловни радио управувани модели од авторот, Перица Поповски. Местото на промоцијата не беше случајно одбрано, бидејќи на ова…