Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Библиотеката со новогодишна елка како во светските библиотеки, направена со над 500 книги

Сите битолчани кои денес ја посетија градската библиотека, или поточно Националната установа, универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски“ во Битола, беа пријатно изненадени од тоа како…

Mission News Theme by Compete Themes.