Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

“Танцувај без предрасуди“ на Широк Сокак, перформанс на центарот “Анастасија“ (фото)

Битолчани и гостите во нашиот град кој денеска на пладне се најдоа на Широк Сокак имаа прилика да го гледаат музичкиот перформанс, насловен “Танцувај без…

Mission News Theme by Compete Themes.