Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Битолчанката Тања Грегова коавтор на првата “Македонска илустрирана енциклопедија за деца“

Деновиве во Скопје, во хотелот “Порта“ се одржа промоцијата  на првата “Македонска илустрирана енциклопедија за деца“ во издание на издавачката куќа “ЕДУКА МАК“ од Скопје.…

Mission News Theme by Compete Themes.