Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Мила Нечовска – мала пијанистка, победничка на државното ќе се докажува и на меѓународни настапи

Мила Нечовска има само 7 години и е ученичка во ОУ “Св. Кирил и Методиј“, која покрај обврските кои ги има во училиштето и одлично…