Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Каролина со албумот “Извор“, вечерва, целосно и се предаде на битолчани (фотогалерија)

Поп дивата, битолчанката Каролина, пред битолчани во преполната Голема сала на Центарот за култура во Битола, ја одржа концертната промоција на новиот албум со наслов „Извор“…