Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Изведувачите од вечерниот Гала оперски концерт на прием кај градоначалничката

Градоначалничката на Битола, м-р Наташа Петровска, денес оствари средба со директорот на Камерната опера од Благоевград,  Република Бугарија, Петар Радевски и изведувачите, кои ќе настапат на…