Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Божикниот и новогодишен концерт на “Хрватската читална“ низ фотографии

Со настап на вокалната група и тамбурашкиот оркестар на “Хрватската читална Херцеговац“, Македонско-хрватското друштво и хрватскиот културен центар „Марко Марулиќ” во малата сала на Центарот…