Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Доделени наградите за литературниот конкурс „Чист воздух за сите“

На литературната средба и средбата на оратори, се одржа во салата за промоции при НУУБ „Св. Климент Охридски“ по распишаниот конкурс на тема „Чист воздух…