Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Борис Трајанов: Концертот, чест на академик Ѓорѓи Здравев (фотогалерија)

Во големата сала на Центарот за култура во Битола вечерва се одржа гала-концерт на кој настапија тројцата опрески пеачи Весна Гиновска Илкова, Борис Трајанов и…