Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Весела Богдановиќ: превземете го нашиот календар за летни предизвици и започнете нова игра со дечињата (фото + прилози)

Ајде да се дружиме со календарот – предлага учителката Весела Не само што е секојдневна потреба и дел и од наставната програма по математика, календарот…