Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети како да се движат пешаците и возачите во зимски услови

Додека пешаците се најранлива категорија учесници во сообраќајот, возачите, пак, се оние кои најчесто предизвикуваат или учествуваат во сообраќајна незгода. Зимата и зимските услови на…