Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: препораки за родители на децата кои поаѓаат во училиште

На детето треба да му се кажува што ги чека во училиште, но од позитивен и ведар аспект и без зголемување и  дополнително разубавување на…