Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: начини на справување со лутината и бес

Подготвил: Жанета Ристевска – психолог      Општеството не промовира здрава стратегија која ќе се осврне на бесот, лутината и конфликтот. Свесни сме, а и истражувањата…