Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: како да воспоставиме правилна комуникација со своето дете?

Основата на конфликтите кои настануваат помеѓу родителите и децата е  кога родителот сака да ја промени природата и структурата на личноста на детето посакувајќи да…