Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: интернет зависност кај деца и тинејџери – симптоми и одвикнување

Подготвил: Жанета Ристевска, психолог Современите деца, тинејџери не знаат како изгледа свет без интернет и социјални мрежи, каде одговорите за се што ги интересира, се…