Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: моделирање на добри манири и културно однесување кај децата

Авторот е психолог во ОУ “Св. Кирил и Методиј“ во Битола -Децата  се добри ученици, но уште подобри имитатори. Какви однесувања  моделирате за нив? Децата…