Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: Пораки од детето до родителите

Подготвил: Жанета Ристевска, психолог Овие  интересни препораки упатени од детето до родителот  сигурно ќе ве замислат  и ќе ве поттикнат на некои промени во однесувањето…