Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Виктор Киранов, уште еден битолчанец со “А“ тренерска лиценца од УЕФА

Деновиве во тек е одржувањето на практичниот дел, односно полагањето за “А“ фудбалска лиценца, според критериумите на УЕФА. Битолчанецот Виктор Киранов, кој наученото до сега…