Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Многу емоции за крај на кариерата на Бранче (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Пред околу 4.000 навивачи во спортската сала “Младост“ во Битола се одигра ревијалниот натпревар со кој  Бранислав – Бранче – Ангелевски ја заврши својата ракометна…