Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Александар Димовски – Димса, спортист на Битола за 2017 година (фотогалерија)

Во  организација на Сојузот на спортови на Битола, во ресторанот “Белведере“ беа прогласени најдобрите спортисти на Битола за 2017, во поединечна и екипна конкуренција, а…