Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Александар Јовановиќ – градски првак во куглање

Во кугланата, во спортската сала “Младост“ во Битола, вечерва заврши градското првенство во куглање а, веднаш потоа  беа прогласени најдобрите. Првак на Битола во куглање…