Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Валентин Груевски: со ребалансот пари за ракометарите

По проблемите околу (не)исплатата на двете заостанати плати на ракометарите на Пелистер, денес претседателот на Советот на општина Битола, која е стопостотен акционер во клубот,…