Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

По оставка на управата на РК Пелистер, новата ќе ги исплаќа платите

На денешната седница на Советот на општина Битола, претседателот на Комисијата за спорт и млади, Борче Корлевски од СДСМ, поради поднесените оставки од страна на…