Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Битолчанката Теодора-Теа Ристевска на Љубљанскиот маратон

Годинешниот 22. Volkswagen Љубљански маратон се одржа оваа недела на 29 октомври  2017, во чија што рамка се одржаа: маратон (42.195 м.), OMV полумаратон (21.098…