Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Во четвртфиналето од Купот, Пелистер – Победа

Во „Куќа на фудбалот“, односно во просториите на Фудбалската федерција на Македонија, беа извлечени двојките за четвртфиналето од Купот на Македонија. Освојувачот на Купот за…