Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Битолчанката Ивона со 16 години ги полни кошаркарските мрежи на Сардинија

Како со еден збор, освен со браво, да се каже тоа дека, само со 16 години  игра во италијанската А2 лига, со минутажа близу до…