Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Кико преку фејсбук му откажа љубов на мото федерацијата

Најдобриот македонски мото кросист, битолчанецот, Христијан Илиовски – Кико, утре нема да биде дел од прославата во организација на мото федерацијата на Македонија. Мото федерацијата…