Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Жолтио и Кико по бодови во Романија на Источноевропски шампионат

Битолчаните Борче Костов – Жолтио член на мото-клубот Ноќни волци и Христијан Илиовски од мото-клубот Пелистер, ќе се натпреваруваат на втората трка од Источно европкскиот…

Mission News Theme by Compete Themes.