Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Фудбалерите на Пелистер ја завршија првата фаза од подготовките (фото)

Денес фудбалерите на Пелистер го одработија последниот тренинг од првата фаза од зимските подготовки, под раководство на тренерот Мане Секуловски. Тој со неговите помошници Пеце…

Mission News Theme by Compete Themes.