Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Боксерската федерација додели плакети и благодарници за Општината и битолски боксерски работници (фотогалерија)

Боксерската федерација на Македонија за време на првото коло од Првата боксерска лига на Македонија, која започна да се одржува во Битола, додели плакети и…