Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Завршува есента, од денес влегуваме во зима, а вечерва е најдолгата ноќ од 15 часа

На северната полутопка, а со тоа и кај нас во Битола,односно, Македонија, завршува календарски есента и почнува зимата. Денес 21 декември, 2017 година од 17 часот…