Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Академска делегација од Израе кај градоначалничката

Градоначалничката на општина Битола, м-р Наташа Петровска, оствари средба со академска делегација од Универзитетот “Bar Ilan“ од Израел. Нивниот престој на Универзитетот „Свети Климент Охридски“ е дел…

Mission News Theme by Compete Themes.