Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Менаџирање на агро-отпадот за загревање на руралните средини (фото)

Денес во општина Новаци се одржа третата по ред сесија на партнерите кои што се дел од проектот за „Одржливо менаџирање на агро-отпадот за загревање…