Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Преку форуми, три проекти, Пелагонискиот регион ќе му предложи на донаторот (фотогалерија)

Целта на форумите е идентификација на проектни идеи за Грантовата шема, финансирана во рамки на проектот Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој.Денес во хотелот “Милениум“…